Viisad / Viisateenus / Hiina viisa / Hiina viisa

Hiina viisa

Eesti Vabariigi kodanikud ja Eesti välismaalase passiga kodanikud

Turismiviisa

Vormistamine

Hind

Ühekordne turismiviisa (kuni 90 päeva)

8 kalendripäeva

85 €

Kahekordne turismiviisa (kuni 90 päeva)

8 kalendripäeva

85 €

* Dokumendid esitatakse saatkonda teisipäeviti ja neljapäeviti.

 

 

Venemaa kodanik, olemas elamisluba Eestis

Turismiviisa

Vormistamine

Hind

Ühekordne turismiviisa (kuni 90 päeva)

8 kalendripäeva

75 €

Kahekordne turismiviisa (kuni 90 päeva)

8 kalendripäeva

75 €

 

 

Märkused:

  • Eesti Vabariigi kodanikud ei vaja viisat transiidi korral kuni 72 h läbi Pekingi ja Shanghai.
  • Hongkong ja Macau (turismi eesmärgil reisimisel) on Eesti kodanikule viisavabad kuni 90 päeva poole aasta jooksul.
     

Hea meelega vastame Teie küsimustele: +372 644 0419,  +372 5800 3691

 

Hiina turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:

 

1. Pass, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast viisa kehtivuse lõppemise kuupäeva ning milles on vähemalt kaks vaba lehekülge viisa kleepimiseks.

 

2. 1 värviline passifoto, suurusega 3.5 x 4.5 cm

 

3. Edasi-tagasi väljaostetud lennukipiletite koopiad.

 

4. Hotelli broneering kogu reisi perioodiks.

 

5. Tööandja garantiikiri või viimase 3 kuu pangakonto väljavõte inglise keeles (originaal, pangaesindaja allkirjaga ja pangatempliga).

 

6. Täidetud ja allkirjastatud ankeet

  • Sünnikoha lahtris peab olema märgitud nii sünniriik kui ka sünnilinn.
  • Kõik telefonid peab kirjutama koos prefeksiga (+372 Eesti). Aadressid peab kirjutama koos sihtnumbriga.

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:

  • edasi-tagasi piletid, mis kinnitavad, et reiside läbi Hiina transiidi eesmärgiga.

Lisadokumendid Eesti välismaalase passiga kodanikule ja Venemaa kodanikule:

  • ID kaardi koopia, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast viisa kehtivuse lõppemise kuupäeva.